Nincs kategorizálva

EMLÉKEZÜNK-EMLÉKEZZÜNK! A Magyar Országgyűlés 2012. december 7-én határozatban nyilvánította a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapjává április 12.-ét. Medgyesegyháza és a szlovákiai Gúta, testvértelepülésként emlékezik meg évek óta, e szomorú, közös történelmi eseményről. Az idén, a személyes találkozást nélkülözve Kraller József helyi polgármester, és Horváth Árpád, Gúta polgármestere videófelvételben szólítja meg a két település polgárait. /A tartalom összeállításában közreműködött Baukó Ildikó, Fördős Ferenc, Futaki János, Potocska Norbert. A felvétel kizárólag a megemlékezést szolgálja, nem kereskedelmi céllal készült, felhasználva hozzá a Világhálón közreadott képeket, hanganyagokat, adatközléseket./(átvéve a Medgyesegyházi Hírmondó facebook oldaláról) https://fb.watch/4PW0suWspz/Ebben az évben,rendhagyó módon, csak a megemlékezés koszorúját helyezhettük el , s a szívünkben emlékezünk!

Koszorút helyezett el Gácsér Béláné kuratóriumi elnök és Szigetvári Józsefné kuratóriumi titkár .Ismét kaptunk élelmiszeradományt a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől. A több,mint 1200 kg adomány értéke kb. 2,6 millió forint, hiszen még szaloncukor és alkoholmentes Naturcitrone is kerülhetett a csomagokba a pudingpor, konzervek, rágó és Maggi termékek mellé.

Egy magánfelajánlásnak köszönhetően 300 kg burgonya is kiosztásra került 20 család részére.

Köszönjük a jármű biztosítást Kotroczó Norbertnek, az adomány hazaszállítását Kotroczóné Holecz Editnek , valamint a segítőknek Kotroczó Ádámnak és Tóth Balázsnak.

Köszönjük a pakolásban és az osztásban nyújtott segítséget Gácsér Bélánénak, Kotroczó Katalinnak , Mochnács Évának, Piják Andrásnénak valamint Borbás Zoltán, Kotroczó Ádám, Koska Bence , Tóth Balázs és Zahorán Norina közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásoknak, akik úgy segítenek, hogy az 50 órájuk már megvan.

Köszönjük a Medgyesegyházi Művelődési Ház és Könyvtárnak, hogy biztosította az osztás helyét.Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han