MEDGYESEGYHÁZI NEBULÓKÉRT ALAPÍTVÁNY

Társadalmi szerepvállalás erősítéseAlapítványunk ismét tudott adományt hozni Budapestről, melyet rászorulók között osztottunk szét. A szállításban , pakolásban és kiosztásban is segítséget kaptunk, főleg fiataloktól, akik szívességcsere keretében vettek részt a munkában. Köszönjük: Baranyi Zoltán, Borbás Zoltán, Czene Tiborné , Gáccsér Béláné, Kotroczó Ádám, Kotroczóné Holecz Edit, Kotroczó Katalin, Nagy Panna Zsófia, Szigetvári Viktória, Tóth Balázs, Varga Sándorné , Zahorán Norina.


A kialakult helyzetben még jobban örülünk,hogy együttműködésben vagyunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. Az itt kapott élelmiszer adományt rászorulóknak tudjuk osztani. Ismét a gyermekek kedvére való dolgok érkeztek. 650 adag adományt osztottunk ki,melynek értéke meghaladja a másfél millió forintot!

A program az EFOP-1.3.5-16-2016-00212 pályázati azonosítószámú , a Társadalmi szerepvállalás erősítése a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány által elnevezésű pályázat Szívességcsere programjának keretében valósult meg.

Köszönjük szépen Kotroczóné Holecz Editnek, hogy ismét elhozta az adományt Budapestről. Köszönjük szépen a közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásainknak, Zahorán Norinának, Kotroczó Ádámnak, Tóth Balázsnak, és az alapítvány kuratóriumi tagjainak Nagyné Papp Erikának, Likerné Buzás Editnek, Szigetvári Józsefnénak, Pleskonics Zsuzsannának , Mochnács Évának, Gácsér Bélánénak és Kotroczó Katalinnak a pakolásban és a kiosztásban nyújtott segítségét.

Copyright ©2021 MEDGYESEGYHÁZI NEBULÓKÉRT ALAPÍTVÁNY .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han