Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk!

Alapítványunk kuratóriuma a nyertes NEA-TF-19-Ö-V-0088 pályázati azonosítószámú “Közösségeket építünk!” elnevezésű pályázatának keretében csapatépítő kiránduláson vett részt október 15-én  Szarvason. A kuratórium tagjai önkéntesként végzik munkájukat, szükség van a feltöltődésre a további munkák előtt . Szerencsére a Nemzeti Együttműködési Alap döntéshozói is így gondolják, ezért pályázati támogatásból meg tudtuk valósítani ezt a fantasztikus napot. A délelőtt folyamán megtekintettük a Mini Magyarország kiállítást, melyet folyamatos beszélgetés jellemzett, s célja az egymás jobb megismerése. Az ebéd elfogyasztása után szabaduló játékon vettünk részt 2 csoportban. Süteményezéssel zárult ez a mindenki számára csodálatos nap!  

Ismét egy szuper nap! A “fizetségünk” sok-sok mosolygós gyermekarc, jókedvű, vidám felnőttek!
Az idei évben Bánkút volt az úti cél! A hűvös reggel ellenére sokan vállalkoztak a kirándulásra, s szerintünk senki nem bánta meg! Sok játék várta a gyermekeket, volt kerékpáros verseny, chip-es tájékozódási futás. A versenyek végén jutalom. A finom tízórai és ebéd feltette a koronát a napra!
Úgy búcsúztunk, hogy “Veletek, jövőre, ugyanitt, vagy máshol, de valahová megyünk!”
Természetesen ez a nap sem jöhetett volna létre támogatók nélkül!
– Köszönjük a Nemzeti Együttműködési Alap és Medgyesegyháza Város Képviselőtestületének anyagi támogatását!
– Köszönjük a Művelődési Ház és Könyvtárnak a helyszín biztosítását, és az asztalokat, padokat!
– Köszönjük az EFT Alapítványnak az asztalokat, székeket!
– Köszönjük a Haladás Plusz Kft-nek a finom tejet!
– Köszönjük a Paszmár és Petrusán családnak az ebéd utáni desszert sárgadinnyét!
– Köszönjük Sütő Mária Márta alpolgármester asszonynak,hogy sosem feledkezik meg a gyermekekről, most éppen édesség formájában!
– Köszönjük Gácsér Bélának a szállítást!
– Köszönjük Geráné Gyapjas Gyöngyinek a péntek -szombati sok-sok segítséget!
– Köszönjük önkénteseinknek Czene Anitának, Czene Tibornénak, Hrabovszki Gizellának, Hrabovszki Tündének, Kotroczó Katalinnak, Roik Katalinnak, Varga Sándornénak, hogy mindig segítik a céljaink megvalósulását!
– Köszönjük minden kedves szülő segítségét, aki a rendezvényre való kipakolásban és bepakolásban segédkezett!
– Köszönjük alapítványunk jelenlévő tagjainak , Gácsér Bélánénak, Kotroczóné Holecz Editnek, Likerné Buzás Editnek, Maulis Pálnénak, Mochnács Évának, Nagyné Papp Erikának , Oraveczné Szöllősi Juditnak, Piják Andrásnénak, Pleskonics Zsuzsinak, Szigetvári Józsefnének , hogy időt, energiát,eszközöket sem kímélve ,azért dolgoztak ,hogy ez a program sikeres legyen! Copyright ©2019 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han