Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk!

A Nemzeti Együttműködési Alap NEA-TF-19- Ö-V-0088 -as pályázati azonosítószámú , Közösségeket építünk elnevezésű pályázatunk ezévi utolsó elemét valósítottuk meg  december 22-én. Közös ebédre hívtunk 30 családot ,akiknek így szerettük volna megköszönni,hogy egész évben segítik az alapítványunk és a Schéner Mihály Általános Iskola céljainak megvalósulását. Az ebéd után a gyermekek egy kis ajándékot is kaptak . A napot a Művelődési Házban folytattuk,ahol kézműves játszóház várta a kicsiket és nagyokat, majd megnéztük az ovisok és a Vioce of The Glory együttes műsorát, s vártuk a 4.gyertya lángjának fellobbanását!A szent családról készült árnyképpel, egy vidám rénszarvassal és karácsonyi manóval búcsúztattuk az idei év játszóházait! A kifogyhatatlan alkotókedv ma is megnyilvánult. Jövőre folytatjuk! A foglalkozásokhoz szükséges anyagokat alapítványunk a NEA-TF-19-Ö-V-0088 pályázati azonosítószámú, Közösségeket építünk elnevezésű pályázatának keretében biztosította.

A programról további képek találhatók alapítványunk facebook oldalán: https://www.facebook.com/nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi/media_set?set=a.2623490884412541&type=3Alkotó kedvünk nem csüggedt ezen a hétvégén sem. Többféle karácsonyfa díszt készítettünk. Nagy örömünkre egyre több család jön a közös alkotásra!

Köszönjük szépen a foglalkozások vezetését Buzgó Erzsébet, Czene Tiborné, Gácsér Béláné, Kotroczó Katalin, Kuzmáné Karlik Edit, Laczóné Berényi Márta, Likerné Buzás Edit, Mochnács Éva, Nagyné Papp Erika, Piják Andrásné, Pleskonics Zsuzsanna, Oraveczné Szöllősi Judit, Dr. Sióréti Gabriella, Szigethyné Szenteczki Katalin, Szigetvári Józsefné, Varga Sándorné, Zalai Éva!A Nemzeti Együttműködési Alap NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk! elnevezésű pályázatának keretében ,kapcsolódva a 15.születésnaphoz 2 kiadványt is meg tudtunk jelentetni. Az egyik egy ismertető az alapítvány életéről, a másik pedig egy 2020-as falinaptár.A naptár különlegessége, hogy a belső oldalakon a 2018-19-es tanévben a Schéner Mihály Általános Iskolából  rajzversenyeken helyezést elért alsós tanulók egy-egy alkotása található.
Köszönjük szépen az alkotásokat: Menyhárt Nóra, Futaki Lilla , Kiss Orsolya, Oláh Nóra Eliza, Vrbovszki Kamilla Napsugár, Petz Noémi, Valyuch Villő, Kakuszi Eszter, Kiss Gabriella, Latcau Izabela, Molnár Ottilia Cintia, Komoróczki Dorka! 

Ezen a hétvégén folytatódott a karácsonyi készülődés. Elkészítettük a karácsonyi képeslapokat, ajtódíszt alkottunk , és a karácsonyi manók is beköltöztek sok lakásba!Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han