Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

NTP-MŰV-19-0020 Alkotni jó!

A Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány a Nemzeti Tehetség Program nyertes NTP-MŰV-19-0020 Alkotni jó! pályázatának keretében ma délután projektzáró családi napot tartott . Kiállítást rendeztünk a projekt keretében készült alkotásokból, közös munka keretében mindenki elkészítette őszi ajtódísznek is használható baglyos textil alkotását. Jó ízű pizzázás és beszélgetés zárta a délutánt.

rbt


A Nemzeti Tehetség Program nyertes NTP-MŰV-19-0020 Alkotni jó! pályázatának részeként ma a Schéner Mihály Általános Iskola 16 tanulója vett részt egy békéscsabai kiránduláson. Tartalmas napon vagyunk túl. Délelőtt megnéztük a Meseházat, majd kézműves foglalkozáson vettünk részt, ahol zoknikutyát varrtunk. Ezután ebédeltünk a Csaba Centerben, majd a Munkácsy Mihály múzeumban folytattuk a művészetekkel való ismerkedést. Megtekintettük a nyitva lévő kiállításokat, majd a Jankay kiállításhoz kapcsolódva afrikai maszkokat festettünk. Megismerkedtünk a szitanyomatok készítésének technikájával . A gyermekek szavaival: ” kár lett volna ezt a napot kihagyni!”

rbt


Hosszú szünet után a héten folytathatjuk a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósuló képzőművészeti képzésünket. Ma agyagból síkplasztikákat készítettünk. Nagyon szép alkotások születtek.NTP-MŰV-19-0020 ALKOTNI JÓ!

Készen van a mesefa! Szépséges ,színes madarak ülnek rajta, s röpködnek körülötte. Mindjárt alá is telepedtünk, s ihletet gyűjtöttünk a Kiskakas gyémánt félkrajcárja című mese illusztrálására. A mai foglalkozáson folytattuk a bohóc portrékat és előrébb haladtunk a bábjainkkal is,melyekkel nem lett készen mindenki!Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han