Az EFOP-1.2.1-15-2016-00231-es pályázati azonosítószámú , Védőháló a családokért program megvalósítása a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítványnál elnevezésű pályázatunk keretében 2 klubfoglalkozás folyik még így, a projekt végéhez közeledve. A receptcsere klubban a résztvevők alkalomról alkalomra egy-egy újabb ételt készítenek el. Mindenki hozza az olcsóbbnál olcsóbban kivitelezhető, a kertben fellelhető anyagokból elkészíthető, illetve egészséges recepteket. A munka-magánélet klub tagjai az élet mindennapi nehézségeinek megoldására keresnek praktikákat, kapnak tanácsokat az előadótól. Egyre hajszoltabb világunkban hogyan lehet helytállni, otthon, munkahelyen, különböző közösségekben.

This entry was posted on péntek, november 23rd, 2018 at 18:52 and is filed under Védőháló a családokért. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han