Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Alapítványunk szervezésében az idei évben is megrendezésre került a Kitelepítettek napjáról való megemlékezés. A program az alapítvány nyertes Társadalmi szerepvállalás erősítése a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány által elnevezésű EFOP-1.3.5-16-2016-00212 számú pályázatának keretében valósult meg.

A Schéner Mihály Általános Iskola tanulóinak és pedagógusainak részvételével bensőséges megemlékezést tartottunk az iskola udvarán elhelyezett emléktáblánál. Ezután az osztályok rendhagyó osztályfőnöki órák keretében ismerkedtek a kitelepítés történelmi hátterével, eseményeivel, Gúta városával. Délután csatlakoztunk a települési rendezvényekhez, majd a Kitelepítettek napja alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat eredményhirdetésén vettünk részt. A nap befejezéseként a Civilek Házában a Medgyesegyháza és Bánkút Mozgáskorlátozottak Egyesülete által szervezett visszaemlékező beszélgetésen vehettünk részt .

This entry was posted on szombat, április 13th, 2019 at 14:40 and is filed under Társadalmi szerepvállalás erősítése. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han