Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

A Schéner Mihály Általános Iskola felső tagozatos tanulóinak meghirdetett “1848,Te csillag” elnevezésű versenyünk keretében a versenyben résztvevők egy napos debreceni kiránduláson vehettek részt. A kirándulás keretében ellátogattak a Nagytemplomba, valamint a Déri Múzeumba, ahol a ’48-as kiállítás megtekintése után múzeumpedagógiai foglalkozáson vehettek részt a tanulók! Volt ebéd a M’cDonalds-ban és még fagyizásra is jutott idő.
Reméljük,hogy sok hasznos információt szereztek a versenyzők, melyeket jól tudnak hasznosítani az április 25-én megrendezésre kerülő döntő során.
Köszönjük Magyar Istvánnak, iskolánk történelem tanárának a verseny lebonyolítását, Megyeriné Roik Katalinnak, Mochnács Évának és Kotroczóné Holecz Editnek a kirándulás lebonyolításában nyújtott segítségét!
A program a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány anyagi támogatásával valósult meg!

This entry was posted on csütörtök, április 18th, 2019 at 13:30 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han