Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Elérkezett a nap. Ma délután minden résztvevő csapat megmutathatta,hogy az előző hónapok kutatómunkája, alkotása, tanulása mennyit ér, hiszen elérkezett a döntő. Nagyon jó hangulatú versenyen , változatos ,interaktív feladatok megoldásával bizonyíthatták tudásukat a versenyzők.

A végeredmény megállapításához az versenyen kívül az összes fordulóban elért pontszám is beszámításra került. Ezek alapján a verseny végeredménye a következő:
I.helyezett: Góg Betti, Striffel Míra, Szabó Enikő 6.a 
II. helyezett: Góg Barnabás, Koska Bence, Magony Márton 8.évfolyam
III. helyezett: Mozsár Mirella, Lakatos Krisztofer 8. évfolyam .
Gratulálunk a versenyzőknek! Köszönjük dr Nagy Béla György polgármester úr, Sütő Mária Márta alpolgármester asszony, Megyeriné Roik Katalin és Nagy Ferenc pedagógusok  zsűriben végzett munkáját! Köszönjük Magyar István tanár bácsinak ezt a rendkívül színvonalasan megszervezett versenyt!

Képek: www.facebook.com/nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi/ oldalon.

This entry was posted on csütörtök, április 25th, 2019 at 23:07 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han