Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

 

Fantasztikus idő ,fantasztikus gyermekek, és családok! Jó programok!
Köszönjük mindenkinek,aki velünk töltötte ezt a mai napot! Mi nagyon jól éreztük magunkat!

Köszönjük szépen a Schéner Mihály Általános Iskola, a Medgyesegyházi Varázserdő Óvoda minden dolgozójának,hogy munkájával járult hozzá a mai fantasztikus naphoz!

Köszönjük szépen a segítséget , a támogatást, az eszközök biztosítását a Medgyesegyházi Településüzemeltető Kft-nek, az Etf Alapítvány-nak , a Haladás Plusz Kft-nek, a Medgyes Kft-nek , a Magyar Élelmiszerbank Egyesület-nek , a Medgyesegyházi Szlovákok Nemzetiségi Önkormányzatának, a Alapítvány Otthon Boldog-nak , a Művelődési Ház és Könyvtárnak, az Interfruct Tész-nek, a Happy Tej Kft-nek!

További sok-sok kép található alapítványunk facebook oldalán: https://www.facebook.com/nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi/media_set?set=a.2215577911870509&type=3

This entry was posted on hétfő, május 27th, 2019 at 19:59 and is filed under Társadalmi szerepvállalás erősítése. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2019 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han