Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Szuper szerda! Fantasztikus nap volt! Alapítványunk a a NEA-TF-19-Ö-V-0088 pályázati azonosítószámú , “Közösségeket építünk !” elnevezésű nyertes pályázatának keretében 2019. július 3-ra szervezett kirándulást azoknak a Schéner Mihály Általános Iskolába járó gyermekeknek, akik tanulmányi-, képzőművészeti vagy sport versenyeken elért eredményeikkel, közösségi munkájukkal, települési megemlékezéseken ,iskolai rendezvényeken való szereplésükkel öregbítették az iskola hírnevét! Bár az osztályfőnökök által javasolt 54 gyermekből csak 36-an tudtak részt venni a kiránduláson ,mert a többiek már nyaralnak vagy táboroznak, de mi mindenkinek köszönjük az előző évben az iskoláért végzett tevékenységét!

Köszönjük Piják Andrásné, Likerné Buzás Edit, Szigetvári Józsefné , Gácsér Béláné , Kotroczóné Holecz Edit, Mochnács Éva és Nagy Gézáné segítő közreműködését!

This entry was posted on csütörtök, július 4th, 2019 at 10:09 and is filed under NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2019 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han