Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Alapítványunk kuratóriuma a nyertes NEA-TF-19-Ö-V-0088 pályázati azonosítószámú “Közösségeket építünk!” elnevezésű pályázatának keretében csapatépítő kiránduláson vett részt október 15-én  Szarvason. A kuratórium tagjai önkéntesként végzik munkájukat, szükség van a feltöltődésre a további munkák előtt . Szerencsére a Nemzeti Együttműködési Alap döntéshozói is így gondolják, ezért pályázati támogatásból meg tudtuk valósítani ezt a fantasztikus napot. A délelőtt folyamán megtekintettük a Mini Magyarország kiállítást, melyet folyamatos beszélgetés jellemzett, s célja az egymás jobb megismerése. Az ebéd elfogyasztása után szabaduló játékon vettünk részt 2 csoportban. Süteményezéssel zárult ez a mindenki számára csodálatos nap! 

This entry was posted on kedd, október 15th, 2019 at 20:29 and is filed under NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han