Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Rendkívüli esemény helyszíne volt a mai napon a Civil Kerekasztal találkozó,ahol egyébként a települési civil szervezetek párbeszéde folyik aktuális eseményekről, programokról.
Különleges alkalom volt, mert Baukó Ildikó a Békéscsabai székhelyű Egyensúly AE képviseletében átadta a Békés Megyei Civil Információs Központ által meghirdetett ” Békés megye legjobb civil könyvelője” díjat SZŰCS KATALINNAK. Medgyesegyháza város polgármestere, Kraller József is értesült a díjátadóról, s egy csokor virág kíséretében köszönte meg az önkéntes munkát. A Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány terjesztette fel a díjra Katit, aki 10 éve könyvel az alapítványnak mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Mindig számíthatunk rá, ha bármilyen szakmai kérdésünk van! Ahogy a méltatásban is elhangzott : Nem tudjuk,hogy Békés megyében ő-e a legjobb, de nekünk biztos,hogy Ő! Köszönjük Kati!

This entry was posted on hétfő, március 2nd, 2020 at 21:44 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han