Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány


A kialakult helyzetben még jobban örülünk,hogy együttműködésben vagyunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. Az itt kapott élelmiszer adományt rászorulóknak tudjuk osztani. Ismét a gyermekek kedvére való dolgok érkeztek. 650 adag adományt osztottunk ki,melynek értéke meghaladja a másfél millió forintot!

A program az EFOP-1.3.5-16-2016-00212 pályázati azonosítószámú , a Társadalmi szerepvállalás erősítése a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány által elnevezésű pályázat Szívességcsere programjának keretében valósult meg.

Köszönjük szépen Kotroczóné Holecz Editnek, hogy ismét elhozta az adományt Budapestről. Köszönjük szépen a közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásainknak, Zahorán Norinának, Kotroczó Ádámnak, Tóth Balázsnak, és az alapítvány kuratóriumi tagjainak Nagyné Papp Erikának, Likerné Buzás Editnek, Szigetvári Józsefnénak, Pleskonics Zsuzsannának , Mochnács Évának, Gácsér Bélánénak és Kotroczó Katalinnak a pakolásban és a kiosztásban nyújtott segítségét.

This entry was posted on péntek, május 1st, 2020 at 10:29 and is filed under Társadalmi szerepvállalás erősítése. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han