A Nemzeti Tehetség Program nyertes NTP-MŰV-19-0020 Alkotni jó! pályázatának részeként ma a Schéner Mihály Általános Iskola 16 tanulója vett részt egy békéscsabai kiránduláson. Tartalmas napon vagyunk túl. Délelőtt megnéztük a Meseházat, majd kézműves foglalkozáson vettünk részt, ahol zoknikutyát varrtunk. Ezután ebédeltünk a Csaba Centerben, majd a Munkácsy Mihály múzeumban folytattuk a művészetekkel való ismerkedést. Megtekintettük a nyitva lévő kiállításokat, majd a Jankay kiállításhoz kapcsolódva afrikai maszkokat festettünk. Megismerkedtünk a szitanyomatok készítésének technikájával . A gyermekek szavaival: ” kár lett volna ezt a napot kihagyni!”

rbt

This entry was posted on kedd, szeptember 22nd, 2020 at 19:37 and is filed under NTP-MŰV-19-0020 Alkotni jó!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han