Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány

Alapítványunk kb. 10 éve koordinálja a Pet palack és alumínium dobozok gyűjtését és elszállítását. Sajnos egyre körülményesebbé vált az értékesítési folyamat, ezért ezen a napon elszállítottuk az utolsó összegyűjtött adagot. Kérünk mindenkit, hogy ezután már a szelektív kukákba rakja a pet palackokat és alu dobozokat!Miután mindenki felajánlotta a szállítást, költségünk nem volt, így a teljes bevétel 36.125 ,-Ft lett.Köszönjük mindenkinek aki segített, velünk dolgozott: Répási Éva, Zsók Balázs, Kotroczó Katalin, Szlovák Zsolt, Zsadány-Fekete Gabriella, Zsadány József, Gácsér Béláné , Gácsér Béla , Mochnács Éva, Kiss Edina, Törőcsik-Maczkó Ágota, Szabó András, László Máté, Csicsely Zoltán, Goffry Gomby, Szigetvári Józsefné, Kovács István, Laczó László.

Külön köszönet az iskola 8.a osztályának és a 4.osztályos napköziseknek ! ❤

This entry was posted on péntek, október 16th, 2020 at 21:41 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2020 Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány.
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han