Ismét kaptunk élelmiszeradományt a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől. A több,mint 1200 kg adomány értéke kb. 2,6 millió forint, hiszen még szaloncukor és alkoholmentes Naturcitrone is kerülhetett a csomagokba a pudingpor, konzervek, rágó és Maggi termékek mellé.

Egy magánfelajánlásnak köszönhetően 300 kg burgonya is kiosztásra került 20 család részére.

Köszönjük a jármű biztosítást Kotroczó Norbertnek, az adomány hazaszállítását Kotroczóné Holecz Editnek , valamint a segítőknek Kotroczó Ádámnak és Tóth Balázsnak.

Köszönjük a pakolásban és az osztásban nyújtott segítséget Gácsér Bélánénak, Kotroczó Katalinnak , Mochnács Évának, Piják Andrásnénak valamint Borbás Zoltán, Kotroczó Ádám, Koska Bence , Tóth Balázs és Zahorán Norina közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásoknak, akik úgy segítenek, hogy az 50 órájuk már megvan.

Köszönjük a Medgyesegyházi Művelődési Ház és Könyvtárnak, hogy biztosította az osztás helyét.

This entry was posted on péntek, január 15th, 2021 at 15:47 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han