Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a Nemzeti Tehetség Programban támogatott NTP-MŰV-20-0026 pályázati azonosítószámú “Alkotni öröm!” pályázatunk keretében tartott képzésünk elmúlt 6 órájában a gyermekek legnagyobb örömére vászonra festettünk ismét. A terveinkben 4 óra szerepelt, de kellett a hat ,hogy a képeken látható csodák elkészüljenek. Még így sincs készen mindenki, de dolgozunk tovább, hogy minden lakás dísze lehessen ez a festmény. Nagyon ügyes a csapat, hétről-hétre egyre kiforrottabban alkotunk.

További képek találhatók facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/media/set?vanity=nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi&set=a.3643532699075016

This entry was posted on péntek, január 29th, 2021 at 15:02 and is filed under NTP-MŰV-20-0026 Alkotni öröm!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han