Alapítványunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program által támogatott NTP-MŰV-20-0026 pályázati azonosítószámú, “Alkotni öröm! ” elnevezésű pályázatának záró eseményére került sor ma délután. Családi közös festésre vártuk a képzésben részt vevő gyermekeket és szüleiket. Nagy örömünkre szinte mindenki el tudta fogadni a meghívásunkat, s együtt alkothattunk. Minden család 1-1 db 30×40 cm-es vásznat kapott, s annyi festéket,amennyire szükség volt. Megadott téma nem volt, mindenki a szívéhez közelebb álló témában festhetett. Nagyszerű alkotások születtek, gyermekek, szülők egyaránt kitettek magukért. A komoly alkotó munka után egy kis pizzázással, beszélgetéssel fejeztük be a délutánt. A pályázat ugyan véget ért,de nem búcsúztunk,hiszen megnyertük a 21-es pályázatot, így októbertől folytathatjuk!

A rendezvényről sok-sok kép található az alapítvány facebook oldalán: https://www.facebook.com/media/set?vanity=nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi&set=a.4318682714893341

This entry was posted on kedd, szeptember 21st, 2021 at 21:45 and is filed under NTP-MŰV-20-0026 Alkotni öröm!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2021 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han