Nincs kategorizálva

Kedves Medgyesegyháziak!

A Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány Petőfi Sándor születésének 200.évfordulója alkalmából programsorozatot indít a költő életének, szellemiségének , a kapcsolódó történelmi kor eseményeinek megismerése, az ismeretek felelevenítése céljából.

Kérjük ,hogy kövessék figyelemmel felhívásainkat, s csatlakozzanak az eseményeinkhez! Minden programelem előtt részletes felhívás jelenik majd meg itt, honlapunkon és az alapítvány facebook oldalán! 🇭🇺Ismét szorgos csapat dolgozott azért, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől kapott közel 1500 kg adomány eljusson 170 családhoz. Köszönjük Zahorán Csabának, hogy elhozta az adományt Budapestről. Köszönjük a szállításban, pakolásban,kiosztásban való közreműködést Kotroczóné Holecz Editnek, Oraveczné Szöllősi Juditnak, Likerné Buzás Editnek, Pleskonics Zsuzsannának, Szigetvári Józsefnének, Mochnács Évának, Gácsér Bélának, Trajer Zoltánnak, Zám Anikónak, Kuzmáné Karlik Editnek, Gácsér Bélánénak, Piják Andrásnénak, Maulis Pálnénak.Sűrű programja volt civil szerveztünknek a napokban.

Városunk díszpolgára, iskolánk névadója, Schéner Mihály, 100 éve született. Emléktáblát avattunk a festőművész szülőházának falán.

Újév köszöntő rendezvényre is hivatalosak voltunk. Medgyesegyháza város polgármestere meghívására vettünk részt ezen az alkalnom,ahol az elmúlt év értékelése és a jövő év tervei is elhangzottak.

A Medgyesegyházán működő civil szervezeteket összefogó CIVIL KEREKASZTAL is megtartotta soros ülését. Elkészítettük az első 4 hónap civil naptárát.

A 2022-es Városi Advent rendezvénysorozat lebonyolításában oroszlánrészt vállaló civil szervezetek “Köszönöm!” partijára is ezen a héten került sor. A városvezetés fejezte ki háláját egy kis vendéglátással, s köszönő szavakkal.

Egész évben a gyermekekért dolgozunk, de karácsonyhoz közeledve még szívesebben tesszük ezt. Adni mindig öröm, de ilyenkor talán még inkább. Piják Andrásné, alapítványunk egyik alapítója és Gácsér Béláné kuratóriumi elnök egy kis meglepetést vitt az óvodába. Fejlesztő -és szórakoztató játékok kerülhetnek az ovisok karácsonyfái alá.Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han