Nincs kategorizálva

Kézműves foglalkozással vártuk az érdeklődőket a bánkúti Juniálison. Mivel az egészség volt a fő témája a napnak, ezért mi egészséges gyümölcsöket ábrázoló vidám hűtőmágneseket készítettünk.

Köszönjük a segítséget Nagyné Papp Erikának, Piják Andrásnénak, Répási Évának, Likerné Buzás Editnek, Emenet Adrienn-nek, Gácsér Bélánénak!

170 család számára tudtunk adni abból az élelmiszer – és tisztasági adományból, melyet csütörtökön hoztunk el Budapestről! A közel 1,5 tonna mennyiségű adomány értéke meghaladja a 3 millió forintot! Az adományt a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel kötött együttműködés keretében kaptuk!

Köszönjük a szállítást Kotroczóné Holecz Edit!

A pakolásban nyújtott segítséget Pleskonics Zsuzsanna, Szigetvári Józsefné, Szabó Györgyné, Geráné Gyapjas Gyöngyi, Toma Mihályné, Hojcska Máté , Joó Márton, Nagy Milán, Gácsér Béla, Kuzmáné Karlik Edit, Kuzma Kende és Kuzma Janka!!

Az osztásban nyújtott segítséget Piják Andrásné, Laczóné Berényi Márta, Kuzmáné Karlik Edit, Szabó Györgyné, Geráné Gyapjas Gyöngyi , Gácsér Béláné!A mai ballagás a Medgyesegyházi Varázserdő Óvodában kitűnő alkalom volt, arra, hogy alapítványunk kuratóriuma , a gyermekek érdekében a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítványban végzett több mint egy évtizedes odaadó tevékenységéért a “Nebulókért díj”- at adományozza ZÁM ANIKÓ-nak, alapítványunk egyik kuratóriumi tagjának. Köszönjük az alapítványért végzett munkáját! Továbbra is számítunk rá.

Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han