NEA-TF-19-Ö-V-0088 Közösségeket építünk!

Alapítványunk évek óta segíti munkájával és az alapanyagok biztosításával ezt a programot. Most igazi családi játszóház részesei lehettünk szombaton délután a Művelődési Ház és Könyvtár által szervezett Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat egyik programjaként. Mindenki alkotott,apraja,nagyja! Vidám farsangi dekorációk készültek! 

Köszönjük a foglalkozásvezetést Gácsér Bélánénak, Kotroczó Katalinnak, Likerné Buzás Editnek, Mochnács Évának, Szigetvári Józsefnénak, és Zahorán Norina Közösségi szolgálatot teljesítő középiskolás segítőnknek!A Schéner Mihály Általános Iskola alsó tagozatos tanulói az idei tanév második színházi előadását tekintették meg a Békéscsabai Jókai Színházban. Alapítványunk nyertes NEA-TF-19-Ö-V-0088-as, “Közösségeket építünk “ elnevezésű pályázatának jóvoltából a családok számára nem jelentett kiadást a színház látogatás , mert a bérletek mellett ezt az utat is kifizette alapítványunk!

A Nemzeti Együttműködési Alap NEA-TF-19- Ö-V-0088 -as pályázati azonosítószámú , Közösségeket építünk elnevezésű pályázatunk ezévi utolsó elemét valósítottuk meg  december 22-én. Közös ebédre hívtunk 30 családot ,akiknek így szerettük volna megköszönni,hogy egész évben segítik az alapítványunk és a Schéner Mihály Általános Iskola céljainak megvalósulását. Az ebéd után a gyermekek egy kis ajándékot is kaptak . A napot a Művelődési Házban folytattuk,ahol kézműves játszóház várta a kicsiket és nagyokat, majd megnéztük az ovisok és a Vioce of The Glory együttes műsorát, s vártuk a 4.gyertya lángjának fellobbanását!A szent családról készült árnyképpel, egy vidám rénszarvassal és karácsonyi manóval búcsúztattuk az idei év játszóházait! A kifogyhatatlan alkotókedv ma is megnyilvánult. Jövőre folytatjuk! A foglalkozásokhoz szükséges anyagokat alapítványunk a NEA-TF-19-Ö-V-0088 pályázati azonosítószámú, Közösségeket építünk elnevezésű pályázatának keretében biztosította.

A programról további képek találhatók alapítványunk facebook oldalán: https://www.facebook.com/nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi/media_set?set=a.2623490884412541&type=3Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han