NTP-TSZM-21-0008 Alkotni mindig öröm!

Egész éves munkánk méltó befejezése volt ez a hét, melyet alapítványunk a Nemzeti Tehetség Programban nyertes NTP-TSZM-21-0008 “Alkotni mindig öröm!” pályázat keretében valósíthatott meg. A tábor résztvevői a hét során különféle képzőművészeti technikákkal ismerkedtek, vagy erősítették tudásukat. Voltunk a makói Hagymatikumban, a Lombkorona sétányon, élményfestésen vettünk részt a Medgyesegyházi Dinnyeforgatagon, sokat játszottunk. Pénteken kezünkbe vettük a pályázat keretében készült kiadványt is.

Köszönjük, a tábor lebonyolításában nyújtott segítséget Gácsér Béláné, Likerné Buzás Edit , Kotroczóné Holecz Edit, Kuzmáné Karlik Edit, Nagyné Papp Erika, Oraveczné Szöllősi Judit, Piják Andrásné, Pleskonics Zsuzsanna, Szigetvári Józsefné kuratóriumi tagnak! Köszönjük Szabó Ágnes és Szabó Enikő közösségi szolgálatos közreműködését!

További képek tekinthetők meg az alábbi linken: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5192481210846816&type=3Az alapítványunk NTP-TSZM- 21-0008 pályázati azonosítószámú “Alkotni mindig öröm!” elnevezésű pályázata keretében 1 napos kiránduláson vettek részt a képzőművészeti képzésünk résztvevői. Tartalmas napon vagyunk túl. Délelőtt a Móra Ferenc Múzeumhoz tartozó Fekete Ház-ban tettünk látogatást. 2 kiállítással ismerkedtünk meg. Természetesen ebédeltünk is, egy közkedvelt helyen, majd következett a jól megérdemelt kikapcsolódás. Először egy óra önfeledt ugrálás a Crazy Jump trambulin parkban, majd tiszai hajókázás várta a résztvevőket.

Köszönjük a segítők, Piják Andrásné, Szigetvári Józsefné, Likerné Buzás Edit és Gácsér Béláné egész napi munkáját!Az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” elnevezésű pályázatunk képzése a héten véget ért. . A 10. foglalkozás már csak a befejezésekről szólt, no meg arról, hogy megérdemlünk egy kis jégkrémet, hiszen megdolgoztunk érte. Az év folyamán nagyon sok pályázaton és versenyen is részt vehettünk, a művészeti képzés mellett ,azt kiegészítve alkottunk , s 60 eredményünk született!. Ez fantasztikus szám, így a jégkrém kötelező volt! Még van egy szegedi kirándulásunk és egy napközis tábor , aztán szünetre megyünk,hogy szeptembertől újult erővel folytathassuk!A mai napon tartottuk meg a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm!” pályázatunk Családi napját. A kezdő és haladó csoportunk együtt töltötte a délutánt. Először az éves munkáinkból készített kiállítás megnyitójára került sor, majd a családok tagjai közösen alkottak. . Mindenki maga dönthette el,hogy mit fest. A kisebbek akvarell festékkel festettek, a nagyobbak pedig vászonra akril festékkel. 25 gyermek családja alkotott, minden képen mást láthatunk. Fantasztikus kreativitásról tettek bizonyságot a képzések résztvevői. A jó munka jutalma pizza volt, majd mindenki nagy örömére lebontottuk a kiállítást, s mindenki hazavihette évközi alkotásait. Köszönjük a helyszín biztosítását, és a terem berendezésében nyújtott segítséget a Medgyesegyháza és Bánkút Mozgáskorlátozottak Egyesülete részéről Szabó Györgyné és Geráné Gyapjas Gyöngyi tagoknak.Köszönjük az alkotás közben nyújtott segítséget Orestyákné Pintér Györgyi és Piják Andrásné !Köszönjük a program megszervezését Likerné Buzás Edit, Kotroczóné Holecz Edit, Gácsér Béláné! Ismét egy szuper nap részesei lehettünk!

A kezdő csoport
Haladó csoport


#NemzetiTehetségProgram1823#mindentehetségszámít , https://www.facebook.com/nemzetitehetsegprogram.1823

Alapítványunk a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter döntése alapján a Nemzeti Tehetség Program pályázatának keretében az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” pályázatunk a végéhez közeledik. Ma a 9. foglalkozást tartottuk,ahol a kezdő csoport a monotípia készítéssel ismerkedett, a haladó csoport pedig tulipánokat festett vászonra.Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han