NTP-TSZM-21-0008 Alkotni mindig öröm!

A mai napon tartottuk meg a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm!” pályázatunk Családi napját. A kezdő és haladó csoportunk együtt töltötte a délutánt. Először az éves munkáinkból készített kiállítás megnyitójára került sor, majd a családok tagjai közösen alkottak. . Mindenki maga dönthette el,hogy mit fest. A kisebbek akvarell festékkel festettek, a nagyobbak pedig vászonra akril festékkel. 25 gyermek családja alkotott, minden képen mást láthatunk. Fantasztikus kreativitásról tettek bizonyságot a képzések résztvevői. A jó munka jutalma pizza volt, majd mindenki nagy örömére lebontottuk a kiállítást, s mindenki hazavihette évközi alkotásait. Köszönjük a helyszín biztosítását, és a terem berendezésében nyújtott segítséget a Medgyesegyháza és Bánkút Mozgáskorlátozottak Egyesülete részéről Szabó Györgyné és Geráné Gyapjas Gyöngyi tagoknak.Köszönjük az alkotás közben nyújtott segítséget Orestyákné Pintér Györgyi és Piják Andrásné !Köszönjük a program megszervezését Likerné Buzás Edit, Kotroczóné Holecz Edit, Gácsér Béláné! Ismét egy szuper nap részesei lehettünk!

A kezdő csoport
Haladó csoport


#NemzetiTehetségProgram1823#mindentehetségszámít , https://www.facebook.com/nemzetitehetsegprogram.1823

Alapítványunk a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter döntése alapján a Nemzeti Tehetség Program pályázatának keretében az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” pályázatunk a végéhez közeledik. Ma a 9. foglalkozást tartottuk,ahol a kezdő csoport a monotípia készítéssel ismerkedett, a haladó csoport pedig tulipánokat festett vászonra.Alapítványunk a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter döntése alapján a Nemzeti Tehetség Program pályázatának keretében az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” pályázat részeként a kezdő csoport a porpasztell kréta használatával ismerkedett, a haladó csoport pedig női alak szobrát készítette el.Alapítványunk a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter döntése alapján a Nemzeti Tehetség Program pályázatának keretében az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” pályázatának keretében befejező munkákat végzett a héten. A kezdő csoport megfestette az agyagból és papírmaséból készült tárgyait, a haladó csoport pedig a frottázsolt lapok felhasználásával, vegyes technikával készült képét fejezte be.Alapítványunk a Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter döntése alapján a Nemzeti Tehetség Program pályázatának keretében az NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm! ” elnevezésű pályázatának 6. foglalkozását tartottuk a héten.

A kezdő csoport papírmasé figurákat és tálkákat készített, a haladó csoport a frottázs készítés rejtelmeiben mélyedt el, s készített vegyes technikás képet.Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han