NEAO-KP-1-2022/8-000041 Közösségeket építünk!

Időstöltés csoportunk egy kellemes vacsora mellett elbúcsúztatta a 2022-es évet, s köszöntötte 2023-at! Az esemény a NEAO-KP-1-2022/8-00041 pályázati azonosítószámú, “Közösségeket építünk!” elnevezésű pályázatunk részeként valósult meg.Fantasztikus nap volt!

Már a hét közepén elkezdődött a készülődés a vasárnapra, amikor is Gácsér Béla és ifj. Holecz Zoltán egy-egy kocsival adományt hozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől a nyertes „Édesszáj” pályázatunk eredményeként. 200 gyermek részére tudtunk, főleg édességből álló csomagot összeállítani, amit alapítványunk a NEAO-KP-1-2022/8-000041 azonosítószámú, „Közösségeket építünk!” pályázata jóvoltából szaloncukorral és naranccsal tudott kiegészíteni. A narancs fuvarozását köszönjük Kotri Gergőnek, a csomagok összeállítását pedig Piják Andrásnénak, Zám Anikónak, Kotroczóné Holecz Editnek, Mochnács Évának.

Vasárnap a Hegedűs Vendéglőben kezdődött a nap. 20 család kapott meghívást egy közös, 3 fogásos ebédre. Elsősorban nagycsaládosokat hívtunk meg, de volt, ahol a szülői segítséget, volt, hogy a gyermek teljesítményét köszöntük meg így. Ebben az évben a pályázatunk keretében 100 fő vendégül látását tudtuk biztosítani. Bízunk benne, hogy következő pályázatok még több lehetőséget biztosítanak. Az ebéd után a gyermekek megkapták a csomagjaikat, melyek az előbb említetteken kívül, minden résztvevő nagy-nagy örömére, 1-1 LEGO játékot is tartalmaztak. Az ebéd körüli teendők, a csomagosztás feladatainak ellátását köszönjük Piják Andrásnénak, Zám Anikónak, Nagyné Papp Erikának és Gácsér Bélánénak. Köszönjük a csomagok szállítását Kotroczó Norbertnek.

Ebéd után a Civilek Házában, a már hagyományos kézműves foglalkozások várták a résztvevőket, akikhez csatlakoztak még nagyon sokan. Fantasztikus skandináv manó lányok és fiúk, ajtó- dekorációnak spatula házikók készültek, s Boldog otthon Alapítványnak köszönhetően az ujjbáb sorozat minden eleme elkészült erre a napra. Köszönjük a foglalkozások vezetését Szigetvári Józsefnének, Pleskonics Zsuzsannának, Nagyné Papp Erikának, Gácsér Bélánénak, Oláh Lucának, Borbás Viviennek, Bacsa Viktóriának. Köszönjük állandó segítőink, Gulyás Bernát és Kucsa Dávid közreműködését. Köszönjük Héjáné Holecz Zsófiának, amiért boltot nyitott, hogy ragasztópisztolyainkat feltöltse!

Köszönjük Szabó Györgynének a teát!

Az izgalmas nap levezetéseként megnéztük az adventi műsort, s a 4. adventi gyertya meggyújtását.

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5684290051665927&type=3

A mai napon átadtuk alapítványunk “Az én karácsonyi képeslapom” elnevezésű rajzpályázatának ovis és felsős díjait.

Óvodások közül I.helyezést ért el Lovász Laura, II. lett Fodor Glória, III. helyezést ért el Zoltán Botond.

A felsősök között:

5-6. évfolyamon I.helyezett Valyuch Villő, II. helyezett Jenei Lili, III. helyezett Maczelka Boglárka lett. Különdíj elismerésben részesült : Borzán Viktória, Farkas Klaudia, Mozsár Zamira.

7-8. évfolyamon I.helyezést ért el Gulyás Kitti, II. helyezett pedig Vrbovszki Kamilla Napsugár lett.

Köszönjük a gyermekek és felkészítőik munkáját!

Ahogy ígértük, a legjobb alkotások képeslappá válnak!

További képek:Alapítványunk évek óta kiírja november közepén “Az én karácsonyi képeslapom” elnevezésű rajzpályázatát. Idén a betlehemi jászol volt a téma. Nagyon sok ,nagyon szép alkotás érkezett a versenyre, melynek alsós eredményhirdetésére a mai Mikulásváró rendezvényén került sor.

A nyertesek:

1-2.osztályok közül I. helyezett Kasznár Laura és Kálmán Gréta, II.helyezett Bucsai Barnabás, III. helyezett Engelhardt Lea, különdíjas lett Farkas Annabella.

3-4.osztályosok közül I. helyezés Oravecz Dorina, II. helyezés Tóth Míra Réka, III. helyezés Kozma Henrietta, különdíjas Kennedy Mária.

3-4.osztályos művészeti iskolások közül I.helyezett Vigyikán Viktória, II. helyezett Tóth Luca, III. helyezett Góman Bernadett. Különdíjas Füri Fanni Délia lett.

Köszönjük a gyermekek és a felkészítő pedagógusok munkáját!

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi&set=a.5636167986478134Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han