NEAO-KP-1-2022/8-000041 Közösségeket építünk!

Alapítványunk NEAO-KP-1-2022/8-000041 azonosítószámú, “Közösségeket építünk!” című pályázata keretében a kuratóriumi tagok csapatépítő kiránduláson vehettek részt. “Annyi a világ,amennyit beletöltessz!” szlogen mentén töltöttük el a napot! Jártunk Szarvason ,ahol az ILDIKÓ cukrászdában indítottunk finom süteményekkel ,kávéval. Innen utunk az Idő fogságában és a Pandóra szelencéje elnevezésű szabadulószobákba vezetett, ahol fantasztikus feladatok megoldásával győztük le a kihívásokat! Mindkét csapatunk “kiszabadult”, így mehettünk tovább Kondorosra,ahol finom ebéd várt ránk, s a Rózsa Sándor kedvenc helyén található múzeumot is megnézhettük. A nap még nem ért véget, Békéscsabán egy kis séta következett, majd megtekintettük a Kínai terrakotta hadsereg, s a Munkácsy kiállítást a Munkácsy Mihály Múzeumban. Telejthetetlen nap volt!

Alapítványunk ma a kitűnő schéneres diákokat vitte jutalom kirándulásra a NEAO-KP-1-2022/8-000041 pályázati azonosítószámú, “Közösségeket építünk!” elnevezésű pályázat keretében. Néhány majdnem kitűnő is csatlakozott hozzánk. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt Gyulára mentünk, s egy fényképekben szegény, amúgy igazán remek napot töltöttünk el. Köszönjük Gácsér Béláné, Likerné Buzás Edit, Mochnács Éva és Szigetvári Józsefné kuratóriumi tagok segítő munkáját!Alapítványunk az idei évben is egy strandolós kirándulással jutalmazta meg azokat a schéneres diákokat,akiknek a bizonyítványa a kitűnő közelébe került. A Nemzeti Együttműködési Alap nyertes NEAO-KP-1-2022/8-000041 pályázati azonosítószámú pályázatának segítségével a Békéscsabai Árpád Fürdőben voltunk ma. Kis csapatunk nagyon jól érezte magát. Az ebéd idejét leszámítva minden percet a medencében vagy a csúszdán töltöttünk, így aztán sok fénykép nem készülhetett. Az átélt élmények számunkra ez pótolják!  Köszönjük a gyermekek kísérését Gácsér Béláné, Likerné Buzás Edit, Szigetvári Józsefné!

 
 
 


A Nemzeti Együttműködési Alap által kiírt , s alapítványunk által elnyert NEAO-KP-1-2022/8-000041 Közösségeket építünk! elnevezésű pályázat keretében Idős-Töltés csoportunk kiránduláson vett részt, melynek célja a felújított szabadkígyósi Wenckheim kastély megtekintése volt. A látogatás után egy jó hangulatú vacsora részesei voltak a csoport tagjai.Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han