Idős-töltés

Már hagyomány,hogy csoportunk készíti el a Román Nemzetiségi Önkormányzat báljának a szalvétagyűrűit. Most is ebben ügyeskedtünk. Közben jókat beszélgettünk.Időstöltés csoportunk egy kellemes vacsora mellett elbúcsúztatta a 2022-es évet, s köszöntötte 2023-at! Az esemény a NEAO-KP-1-2022/8-00041 pályázati azonosítószámú, “Közösségeket építünk!” elnevezésű pályázatunk részeként valósult meg.Az elmúlt két hét Idős-töltés foglalkozásán elkészítettük az idei adventi koszorúinkat. Hagyományos karácsonyi színekkel dolgoztunk. A koszorút articsóka technikával vontuk be, majd mindenki ízlése szerint díszítette tovább. Gyönyörű, elegáns asztali díszek készültek.

Köszönjük a Schéner Mihály Evangélikus Általános Iskolának,hogy biztosítja számunkra a helyszínt.

További képek: https://www.facebook.com/media/set?vanity=nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi&set=a.5603123433115923Alapítványunk “Idős-Töltés” csoportja tavasz óta a Nemzeti Művelődési Intézet nemezelő szakköreként is működött. A Művelődési Házban zajló foglalkozásokon a csoport tagjai megismerkedtek a nemezelés egyáltalán nem könnyű mesterségének alapjaival. A foglalkozások végeztével, a tegnapi napon, sor került az elkészült munkákból rendezett kiállítás megnyitójára ,melyen a hímző és mézeskalácsos szakkör is bemutatkozott.“Jó,hogy jöttél!” feliratú ajtódíszeket készítettünk az elmúlt 2 foglalkozáson. Gyönyörűek lettek!

Köszönjük Piják Andrásnénak az előkészítésben való közreműködését ,és a foglalkozás segítését neki és Gácsér Bélánénak!Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han