Védőháló a családokért

Alapítványunk az EFOP-1.2.1-15-2016-00231-es számú, Védőháló a családokért program megvalósítása a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítványnál elnevezésű pályázatának keretében Szívességcsere programokat bonyolított le, a projekt ideje alatt összesen 15 alkalommal. A programok gyermekeket és felnőtteket is érintettek. Osztottunk ruhákat, élelmiszeradományt, csomagoltunk szét élelmiszeradományt, vigyáztunk gyermekekre, szerveztünk korrepetálást, kentünk zsíros kenyeret, kínáltuk teával rendezvényen. Köszönjük önkénteseinknek a közreműködést, a projekt lebonyolítóinak pedig az előkészítés nem könnyű munkáját!Az EFOP-1.2.1-15-2016-00231-es pályázati azonosítószámú , Védőháló a családokért program megvalósítása a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítványnál elnevezésű pályázatunk keretében 2 klubfoglalkozás folyik még így, a projekt végéhez közeledve. A receptcsere klubban a résztvevők alkalomról alkalomra egy-egy újabb ételt készítenek el. Mindenki hozza az olcsóbbnál olcsóbban kivitelezhető, a kertben fellelhető anyagokból elkészíthető, illetve egészséges recepteket. A munka-magánélet klub tagjai az élet mindennapi nehézségeinek megoldására keresnek praktikákat, kapnak tanácsokat az előadótól. Egyre hajszoltabb világunkban hogyan lehet helytállni, otthon, munkahelyen, különböző közösségekben.Nagyszerű nap volt ez a szeptember 15-i szombat, mely alapítványunk “Védőháló a családokért program megvalósítása a Medgyesegyházi Nebulókért Alapítvány által ” elnevezésű, EFOP-1.2.1-15-2016-00231-es pályázatának keretében valósult meg!Többszáz résztvevővel indultunk a hagyományos őszi családi kirándulásra, melynek helyszíne ismét a pusztaottlakai Likefest Park volt. Az idő is nekünk kedvezett. A helyszínen sok játék várta a gyermekeket, de a szülők és nagyszülők is találtak elfoglaltságot. A legtöbben végre nyugodtan beszélgethettek ismerőseikkel,barátaikkal, nem kellett futni,szaladni. Sokan bekapcsolódtak a gyermekek játékaiba. Együtt tettek túrát a pusztabuszon. Volt ,aki még a kerékpáros versenybe is benevezett. Az EFT Alapítvány  jóvoltából egészségügyi szűrővizsgálaton is részt vehetett,aki akart. A finom ebéd sem maradhatott el. Mi jól éreztünk magunkat, s a nap végén úgy köszöntünk el, hogy JÖVŐRE UGYANITT!! 

Ezért a csodálatos napért sok mindenkinek tartozunk köszönettel! Szeretnénk köszönetet mondani Simonka György országgyűlési képviselő úrnak, mert az ő közbenjárásának köszönhetően lehettünk kint. Köszönjük Pusztaottlaka Község Önkormányzatának és dolgozóinak a segítséget és közreműködést. Köszönjük a Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítványnak, a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítványnak, a Szent György Jövőépítő Közhasznú Egyesületnek,      és a Mentor Menedzsment Kft-nek, hogy használhattuk az eszközöket. Köszönjük a Medgyesegyházi Haladás Plusz Kft-nek a tejet. Köszönjük az ETF Alapítványnak az egészségügyi szűréseket! Köszönjük az egész napos helytállást Baukó Lászlónénak, Kotroczóné Holecz Editnek, Likerné Buzás Editnek, Mochnács Évának, Maulis Pálnénak, Nagyné Papp Erikának, Pleskonics Zsuzsannának, Oraveczné Szöllősi Juditnak, Szigetvári Józsefnénak! Köszönjük a segítséget Piják Andrásnénak, Zám Anikónak, Lakos Csabának, Kucsa Laurának, ifj. Baukó Lászlónak! Köszönjük Roik Katalinnak,hogy elhozta a bodzási gyermekeket, hogy ők se maradjanak ki az élményekből. Köszönjük Ungerné Páger Editnek és Páger Gyöngyi Máriának, hogy visszavitték a gyermekeket! Köszönjük minden gyermeknek és felnőttnek,akik a nap végén segítettek összepakolni! 

A rendezvényről sok-sok kép található facebook oldalunkon: //www.facebook.com/nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi/media_set?set=a.1856079361153701&type=3&fb_dtsg_ag=Adz1hjAWZhw-lNzwIDvH5lnSL0J9mAPberDGdojlCUqF8Q%3AAdzb_-uHz-40HzolleWCxTCgYEp5jiKbBeiPlahBxJdvwQ

 

 Copyright ©2023 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han