A mai napon tartottuk meg a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert NTP-TSZM-21-0008 pályázati azonosítószámú, “Alkotni mindig öröm!” pályázatunk Családi napját. A kezdő és haladó csoportunk együtt töltötte a délutánt. Először az éves munkáinkból készített kiállítás megnyitójára került sor, majd a családok tagjai közösen alkottak. . Mindenki maga dönthette el,hogy mit fest. A kisebbek akvarell festékkel festettek, a nagyobbak pedig vászonra akril festékkel. 25 gyermek családja alkotott, minden képen mást láthatunk. Fantasztikus kreativitásról tettek bizonyságot a képzések résztvevői. A jó munka jutalma pizza volt, majd mindenki nagy örömére lebontottuk a kiállítást, s mindenki hazavihette évközi alkotásait. Köszönjük a helyszín biztosítását, és a terem berendezésében nyújtott segítséget a Medgyesegyháza és Bánkút Mozgáskorlátozottak Egyesülete részéről Szabó Györgyné és Geráné Gyapjas Gyöngyi tagoknak.Köszönjük az alkotás közben nyújtott segítséget Orestyákné Pintér Györgyi és Piják Andrásné !Köszönjük a program megszervezését Likerné Buzás Edit, Kotroczóné Holecz Edit, Gácsér Béláné! Ismét egy szuper nap részesei lehettünk!

A kezdő csoport
Haladó csoport

This entry was posted on kedd, május 17th, 2022 at 22:25 and is filed under NTP-TSZM-21-0008 Alkotni mindig öröm!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han