Egész éves munkánk méltó befejezése volt ez a hét, melyet alapítványunk a Nemzeti Tehetség Programban nyertes NTP-TSZM-21-0008 “Alkotni mindig öröm!” pályázat keretében valósíthatott meg. A tábor résztvevői a hét során különféle képzőművészeti technikákkal ismerkedtek, vagy erősítették tudásukat. Voltunk a makói Hagymatikumban, a Lombkorona sétányon, élményfestésen vettünk részt a Medgyesegyházi Dinnyeforgatagon, sokat játszottunk. Pénteken kezünkbe vettük a pályázat keretében készült kiadványt is.

Köszönjük, a tábor lebonyolításában nyújtott segítséget Gácsér Béláné, Likerné Buzás Edit , Kotroczóné Holecz Edit, Kuzmáné Karlik Edit, Nagyné Papp Erika, Oraveczné Szöllősi Judit, Piják Andrásné, Pleskonics Zsuzsanna, Szigetvári Józsefné kuratóriumi tagnak! Köszönjük Szabó Ágnes és Szabó Enikő közösségi szolgálatos közreműködését!

További képek tekinthetők meg az alábbi linken: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5192481210846816&type=3

This entry was posted on péntek, július 1st, 2022 at 22:58 and is filed under NTP-TSZM-21-0008 Alkotni mindig öröm!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han