Lebonyolítói voltunk a Művelődési Ház és Könyvtár által elnyert Erzsébet Napközi Kézműves Tábornak, mely ezen a héten került megvalósításra. A hét a kézművesség jegyében telt. Gyöngyöt fűztünk, agyagoztunk, készítettünk cserép katicát, hűtőmágneseket, rizsbaba csibe figurát, boszorkányhajtással készült állatkákat, textil baglyot. Sokat játszottunk, trambulinoztunk, moziztunk, és még néptáncoltunk is. Szerdán egész napos kiránduláson voltunk a gyulai Várfürdő Aqua-palotájában. Fantasztikus hét volt! A már hagyományos “Jövőre, veled, ugyanitt!” köszönéssel váltunk el a tábor végén!

Köszönjük a tábor lebonyolításában nyújtott segítséget Emenet Adrienn, Hegedűs Kitti, Gácsér Béláné, Likerné Buzás Edit, Piják Andrásné, Szigetvári Józsefné ,Varga Erna pedagógusoknak, a Művelődési Ház dolgozóinak: Szabó Györgynének, Gulyás Bernátnak, Mocsári Líviának , Toma Mihálynénak, és Laczó Bence közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásnak.

További képek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=nebulokertalapitvany.medgyesegyhazi&set=a.5287847607976842

 

This entry was posted on péntek, augusztus 5th, 2022 at 22:58 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Add Comment

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright ©2022 .
Do you like this theme? Copy and paste this link into your browser address bar: bit.ly/l3l5lu
Green Nature Theme by Ali Han